Støvsugerposer

– der indsamler og holder på skidtet

Vi tilbyder et bredt udvalg af støvsugerposer, der passer til forskellige støvsugermodeller og mærker. Poserne er selvfølgelig fremstillet af holdbare og højtydende materialer, der er designet til at opsamle støvpartikler, snavs, allergener og andre uønskede partikler under rengøringen.

Tag endelig en snak med vores erfarne team, som altid står klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige støvsugerposer til din specifikke støvsugermodel og behov. Vi kan vejlede dig i valget af den korrekte pose og sikre, at du opnår optimal filtreringseffektivitet og ydeevne.

Hvis du ikke finder de støvsugerposer

Hvis du ikke finder de støvsugerposer der passer lige netop din støvsuger er du velkommen til at kontakte os og vi vil prøve og være dig behjælpelig, så du får den helt rigtig støvsugerpose det giver en længere levetid på din støvsuger og spare på energi.

Det er umuligt at støvsuge når du mangler poser til støvsugeren. Her kan vi hjælpe, vi var forskellige støvsugerposer til erhvervsstøvsuger.

Ingen støvsugerposer – ingen støvsugning. Derfor er det hurtig at gå ind og bestille via shoppen så varerne kommer til dig – så er du klar til kampen mod nullermændene.

Det kunne måske være en fordel at bestille flere pakker på én gang, især hvis i har flere maskiner til at køre, så går der også langtid før i har et behov for at genbestille. Skynd dig at bestille støvsugerposerne allerede i dag, så du altid er klar til kampen mod nullermændene.

Er du nået til det punkt hvor det er tid til en ny støvsuger og støvsugerposer med kraftige sug, kan vi også guide dig til din nye støvsuger samt støvsugerposer så den matcher lige netop dit behov om det er hår eller bygge snavs.

Du er altid velkommen til at kontakte LOCON på 76 340 340 eller besøge vores lagerbutik på Kokholm 4C i Kolding.

0
    0
    Din kurv