WC-rens

– dybdegående og effektiv rens

 

Man skal selvfølgelig have en ren og hygiejnisk toiletoplevelse, når man bevæger sig forbi kummen.

Derfor kan du regne med at toilettet får en dybdegående rens med de WC-rens vi har valgt at have på hylderne.

Rengøringsmidlet tager du ofte med som et af dine daglige rengøringsmidler. WC-rens er et rengøringsmiddel, som du bruger koncentreret, det vil sige du behøver ikke lave en brugsopløsning.

Ofte indeholder produktet farvestof, som gør det nemmer at se, om du har fået midlet rundt i hele toiletkummen

Viser alle 2 resultater

Vi kan varmt anbefale vores svanemærket produkt LC Perfect WC-rens der er et effektiv toiletrensemiddel. LC Perfect WC-rens er til rengøring af toiletkummer og urinaler den fjerner effektivt kalk-, rust-, og urinstensbelægninger.

Holder kummer og urinaler skinnende blanke ved regelmæssigt brug. Virker stærkt bakteriehæmmende. Eliminerer lugtgener. Produktet misfarver ikke porcelæn, men er vedhængende, selv på våde overflader.

Når produktet har Svanemærket, betyder det at produktet er blandt de mindst miljøbelastende af sin slags, At kvalitet og funktion er mindst lige så god, som for andre produkter og der er taget hensyn til din sundhed, fx at midlet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Parat Plus WC-Rens Stærk er til rengøring af ekstreme belægninger i toiletkummer og urinaler. Fordele ved Parat Plus WC-Rens Stærk er at den er baseret på ny udviklet syre med unikke egenskaber.

Den er mere effektiv på kalk end saltsyre. Virker hurtigere end både saltsyre, sulfonsyre og phosphorsyre. Fjerner effektivt kalk-, rust-, og organiske belægninger. Holder kummen og urinaler skinnende blanke ved periodiske brug. Virker steriliserende, eliminerer lugtgener. Produktet misfarver ikke porcelæn.

Produktet er vedhængende, selv på våde overflader. Efterlader en frisk blivende duft. Og se er den baseret på 3 forskellige syre.

 

0
    0
    Din kurv