Grundrengøring

– et af de skrappe rengøringsmidler

Grundrengøringsmidler bruges til periode- og hovedrengøring til at fjerne kalkaflejringer, indgroede pletter eller andet genstridigt snavs.

Du skal selvfølgelig være meget forsigtig, da det kan give skader på overfladerne hvis ikke du følger brugsvejledningen om dosering og anvender de nødvendige værnemidler. Men når du blot gør det, får du et effektivt resultat der efterlader skinnende rene overflader.

Grundrengøring af høj kvalitet

LC Perfect Grundrens er svanemærket og god til grundrengøring af særligt fedtede og snavsede overflader.

MEGA PLUS er en grundrengørings- og affedtningsmiddel. Den har særdeles god smuds- fedt- og olieopløsende effekt. Den kan komme i berøring med aluminium.

MEGA PLUS er et miljøtilpasset kraftigt virkende rengøringsmiddel, der effektivt og hurtigt opløser fedt, polish, protein- og æggehvidestoffer. Samt alment snavs. Mega Plus fungerer som substitutionsprodukt for opløsningsmidler. Produktet kan anvendes i gulvvaskemaskiner, højtryksrensere, lavtrykssprøjte samt med børste, klud, eller mikrofiber. Kan ved længere tids påvirkning beskadige lakker og aluminium. Efterlader en frisk, naturlig duft af renhed.

Turbo EX bruges til afrensning af sod, olie, animalske, vegetabilske og mineralske fedtstoffer, proteinstoffer, fastgroet snavs, samt klorider (dannet ved afbrænding af PVC). Velegnet til brug i levnedsmiddelindustrien samt til tekstilvask. Blandes altid med vand.

Turbo Kraft All Round Affedter og rengøring ved stærkt besmudsede flader så som gulve maskiner, entreprenørmateriel, busser, lastvogne, flyttelejligheder, malede overflader, presenninger, metaller, motorer, maskin- og lastrum og inventar. Turbo Kraft All Round er Særdeles velegnet til nedvask efter brand- og sodskader. Velegnet til brug i levnedsmiddelindustrien.

A.Jensen Hvid til rengøring af snavsede og fedtede overflader.
Er genial til hovedrengøring af sten-, terrazzo-, marmor-, linoleum-, plast og gummigulve. Samt til grundrengøring af inventar, vægge og maskiner m.m.

Mugfjerner er en super bakterie- og svampedræbende, den bleger, samtidig med fjerner den lugt og er smudsløsende. Velegnet til anvendelse i vådområder på skoler, plejehjem, hospitaler, hoteller, sports- og svømmehaller, køkkener, ”flyttelejligheder” m.m.

Find hele udvalget af rengøringsmidler og sæber til professionelle her

0
    0
    Din kurv