Vinduespolering

– skinnende rene vinduer

Skab en gnistrende klar udsigt med vores sortiment af produkter til vinduespolering og vinduespudsning. Vi tilbyder alt, hvad du har brug for til at opnå professionelle resultater og så du kan få jeres vinduer til at skinne som aldrig før.

Vi har nøje udvalgt vinduesskrabere der er ergonomiske og lette at håndtere og dermed ideelle til at fjerne snavs, stænk og pletter fra vinduerne. Det gør vinduespudsningen til en ubesværet opgave. Med vores skraberklinger kan du opnå en glat og ensartet overflade uden risiko for at ridse glasset.

Håndtag

Stænger

Overtræk

Diverse

Skinner

Professionelle håndværktøj, der er konstrueret til at leve op til de forventninger og krav professionelle vinduespudsernes må have. Hvert et produkt er udvalgt med stor omhu under hensyn til arbejdes sikkerhed, komfort og effektivitet.

Den nyeste teknologi inden for vinduespudseartikler

Vi bestræber os på at følge den nyeste teknologi så vi er konstant opmærksom på marked og de udviklinger der sker. Især den som afhjælper vores kunders ergonomi, deres velvære og øger hurtigheden i deres arbejde.

Der er mange muligheder alt efter hvilket behov, hver enkelt medarbejder har. Vi er forskellige og det gør også vi arbejder forskelligt samt bruger værktøjet forskelligt.

Kig derfor på vores webshoppen eller kom ind i vores lagerbutik i Kolding hvis du har behov for at have det hænderne. 

Begge steder kan du se vores brede udvalg af håndtag, skinner, løs gummi, granulat, gulv-og vinduesskraber, spande, teleskopskafter med eller uden vandtilførelse, vaskeskind og værktøjsbælter, her har du mulighed for at finde det du mangler.

Ud over værktøj er der også mulig at finde sæbe på websiden det ligger under Rengøringsmidler og sæbe – Vinduesren og sæbe.

Vi har et bredt sortiment af mærket UNGER hvis i ikke finder det på siden er i velkommen til at kontakte LOCON ApS på tlf.: 76 340 340 for og høre om muligheden for at skaffe det.

0
    0
    Din kurv