Affaldsposer

– når affaldet nemt skal væk

Her har du affaldsposer der gør affaldshåndteringen nemmere og mere hygiejnisk. De skal være holdbare og pålidelige – og det er de dem som vi nøje har udvalgt! 

Uanset om du har brug for affaldsposer til daglig affaldshåndtering eller til specifikke affaldstyper som papir, plastik eller bioaffald, kan du regne med vores produkter til at opfylde dine forventninger.

Viser alle 20 resultater

Vi har også flere slags sække både i farve og kvalitet.

Den alm. Sorte affaldssække findes her i 2 forskellige kvaliteter 45 my som er den tynde sæk og 55 my som er den mere kraftige sæk. Så har vi den klare affaldssæk på enten 50 eller 55 my. Sidst og ikke mindst den kraftige blå sæk.

Madameposer har du også mulighed for at finde her, du kan få dem enten med eller uden motiv alt efter hvad du tænker og passer til dit temperament.

Der kan komme mange spørgsmål, i forbindes med at skulle købe ny poser til en ny eller brugt skraldespand her er nogen af dem f.eks. Hvilken størrelse pose skal jeg vælge? Passer posen på min skraldespand?

Har du brug for flere informationer om posernes størrelse og funktioner er du velkommen til at kontakte kundeservice og vi vil hjælpe dig til posen der passer din affaldsspand.

Forskellen på kvaliteten er om det er en H/D pose eller om det er en L/D pose. En H/D pose er også den der kaldes en gniter pose.

H/D posen er af en tyndere pose. Dette er en ganske fin pose til lette opgaver.

L/D posen er vores kraftig pose som er mere genstridig pose, holder til noget mere ind H/D posen.

Der er flere størrelser alt efter hvad du skal brug den til, husk at tjekke både hvor dyb, hvad længde er og hvor mange liter der kan være i, da det også kan have en betydning for størrelsen.

0
    0
    Din kurv