Forbrug

– forbrugsvarer der fremmer genanvendelse

Velkommen til vores lille verden af forbrugsprodukter, der gør din hverdag på din arbejdsplads mere praktisk, hygiejnisk, med mindre miljøbelastning.

Her har du en sand skattekiste med lækkerier fyldt med bionedbrydelige produkter vi er stolte af.

Vi har nøje udvalgt vores sortiment for at sikre, at kun de bedste produkter finder vej til vores hylder og i jeres hænder.

Affaldsposer

Dispensere

Affaldssække

Værnemidler

Aftørringspapir

Om du har brug for håndklæde ark, toiletpapir eller køkkenrulle har vi det hele. Er det til en bestemt dispenser, hvis du er tvivl om hvilken papirark du skal bruge, er du velkommen til at ringe til kundeservice på 76 340 340 her vil vi kunne hjælpe dig til det helt rigtige papir.

Der er mange forskellige steder du kan have brug anvende papirartikler i restaurant, hoteller, fødevareindustrien, kontor, toiletter og mange flere.

Her finder du poser i forskellige størrelser, farver og kvalitet.

Forskellen på kvaliteten er om det er en H/D pose eller om det er en L/D pose. En H/D pose er også den der kaldes en gniter pose. H/D posen er af en tyndere pose. Dette er en ganske fin pose til lette opgaver.

L/D posen er vores kraftig pose som er mere genstridig pose, holder til noget mere ind H/D posen.

Der er flere størrelser alt efter hvad du skal brug den til, husk at tjekke både hvor dyb, hvad længde er og hvor mange liter der kan være i, da det også kan have en betydning for størrelsen.

Vi har også flere slags sække både i farve og kvalitet. Den alm. Sorte affaldssække findes her i 2 forskellige kvaliteter 45 my som er den tynde sæk og 55 my som er den mere kraftige sæk. Så har vi den klare affaldssæk på enten 50 eller 55 my. Sidst og ikke mindst den kraftige blå sæk.

Madamposer har du også mulighed for at finde her, du kan få dem enten med eller uden motiv alt efter hvad du tænker og passer til dit temperament. Stativ til madamposer er at finde nederst på side 2.

Har du brug for flere informationer om posernes størrelse og funktioner er du velkommen til at kontakte kundeservice på 76 340 340 og vi vil hjælpe dig til posen der passer din affaldsspand.

0
    0
    Din kurv