Lugtsanering & duftfriskere

– duftfriskere giver godt indtryk i virksomheden

Vores lugtsaneringsprodukter er effektive til at fjerne dårlig lugt og neutralisere den ved kilden.
Brug af duftfriskere bidrager til at giver kunder og medarbejdere et positiv indtryk af atmosfæren i din virksomhed, som kommer til at fremstå ren og velholdt.

Du sikrer minimale duftgener det giver en god oplevelse af f.eks. et toiletbesøg. Et tip er altid at huske at rengøre før brug af lugtsanering.

Duftfriskere af høj kvalitet.

Proff Lugtfjerner: Skal du rengøre efter brandskade(røgskade) kan vi anbefale Proff Lugtfjerner det er en bakteriedræbende luftfrisker og den giver en frisk duft af papaya. Proff Lugtfjerner kan bruges som universalrengøring i f.eks. dyreinternater, svømmehaller og træningscentre.

FabFruitz er en kugleduftfrisker i gele i et dekorativglas, hvor du kan vælge imellem en duft af enten æble eller blåbær.

Odorgon Røgfjerner og Lugtfjerner på spray. Sprays ud i rummet hvor der er et behov for det. Det kan f.eks. være efter spild eller røgskader.

BioDor Lugtfjerner har vi med parfume. Du kan bruge den på toiletter, afløb, tekstile på møbler, gulve og køleskabe.

Urinal skærm hjælper med at holde offentlige toiletter rene og velduftende. Med den unikke form og net mønster forhindrer den sprøjt, samt mindre genstande i at sætte sig fast i systemet.

Med en Sano Clean wc frisker har du mulighed for at sætte den på dine toiletter den giver en frisk duft og hjælper med at holde toilettet frisk og velduftende.

Tork universal Air-fresh den er af imprægnerede gummi den afgiver en frisk duft og kan anbringes overalt efter behov.

Urinal Tablet Activa Enzyme indeholder 50 tabletter det er et sanitetsprodukt der hjælper dig med at holde toiletterne rene.

Find hele udvalget af rengøringsmidler og sæber til professionelle her

0
    0
    Din kurv