Små rengøringsvogne

– hurtige og kompakte servicevogne

VARIO-SMART er en lille og kompakt servicevogn der ikke optager meget plads i dit servicerum. Hos LOCON hjælper vi dig med at bygge vognen efter dit behov, så det bliver en SMART løsning.

Det kan blandt andet være at dine rengøringsvogne skal bruges til let rengøring i løbet af dagen, og derfor hovedsageligt skal indeholde plads til klude og rengøringsvand, få rengøringsmidler og plads til skrald. Det kan også være at vognen skal bruges til gulvvask, og derfor skal have plads til rent og beskidt vand, samt klude og mopper.

Som et supplement til vores rengøringsvogne har vi også en SOFT-COLOR vogn som er en mindre servicevogn med meget opbevaring alt efter dit behov. Den er lille og handy samt nem at komme rundt med. I vognen er der tre kasser som hjælper dig med at holder styr og overblik over dine ting.

Denne lille rengøringsvogn, VARIO-SMART er perfekt til de mindre rengøringsopgaver eller til medarbejderen der gør rent i små rum, for eksempel hotelværelser og mødelokaler.

Soft Color er perfekt til at sortere rengøringsmidler, klude, affaldsposer og andet til opbevaring eller som en rengøringsvogn som du kan bruge til oprydning og andre mindre opgaver.

0
    0
    Din kurv