Vandsugere

– undgå fugtskader

Vores vandsugere er designet til at tage sig af vandspild og fugtskader på en effektiv og pålidelig måde. Uanset om du står over for en oversvømmelse, vandskade eller blot har brug for at fjerne væsker fra gulve eller overflader, har vi den rette vandsuger til dig.

Uanset hvad vandudfordringen måtte være kan de gode folk fra LOCON give et råd eller to med på vejen. Vi er her for at sikre at du får den rette vandsuger til dine behov og opnår en enestående rengøringseffektivitet. 

Vandsugere til opsugning af vand og snavs

Den er opbygget efter samme princip som en støvsuger, men lave til at suge vand. Vandsugeren kan være monteret med en kugler også kald svømmer eller elektronisk føler alt efter hvilken maskine du har.

Det er vigtigt at være opmærksom på om tanken er fuld, så man ikke ødelægger maskinen. Ved for meget skumdannelse kan det være nødvendigt at komme skumdæmper i vandsugeren.

Tjek altid gummiet på mundstykket for at se om det er helt, dette sikre det bedste resultat. Er der revner i gummiet vil gulvet blive stribet når du suger vand op.

Der er forskellige typer af vandsugere, nogle vandsugere har en lang slange og rør som en støvsuger (det har Ghibli), andre har en kort slange der er fastmonteret på et mundstykke. Det handler om hvad man bedste kan arbejde med.

Nogle modeller af vandsugere kan også anvendes som støvsuger. Hvis man bruger vandsugeren til støvsugning, skal man være opmærksom på, at der skal sættes en støvpose og et filter i maskinen, så der ikke kommer støv i motoren. Tjek vores udvalg.

Det er vigtig efter brug man får rengjort maskinen ordentligt, samt tørret den godt og grundig af så den efterlades klar til brug, det sikrer maskinens levetid.

Maskinerne fra Ghibli er robuste og effektive vandsuger med stor sugeevne. De fås i flere størrelser, alt efter hvilken opgave der skal udføres. Ghibli er en maskine med stor sugeevne, en kraftig motor men stadig formår at have et lavt støjniveau.

0
    0
    Din kurv