Doseringsudstyr

– nem og præcis dosering

Eliminer spild og overskydende brug af kemikalier, med doseringsudstyr hvor du opnår den nøjagtige mængde rengøringsmiddel, der er nødvendig for hver rengøringsopgave. Det sparer dig penge og er samtidig også er godt for miljøet.
Det hjælper også til med at opretholde en høj standard for hygiejne og rengøringseffektivitet.

Doseringspumper og sprayer er to vigtige værktøjer, når det kommer til rengøring af forskellige områder og overflader.

Viser alle 36 resultater

En for stor dosering kan være ødelæggende

En for stor dosering kan være ødelæggende og i værste tilfælde ødelægge virkningen og de materialer, væsken er kommet i kontakt med. Det øger samtidig risikoen for skadelige virkninger på dig og dine kolleger såsom gasser.

Med den rette dosering er man nået langt, både for miljøet og dine besparelser. For at doser kemi rigtigt er det nødvendig at bruge doseringsmål. Dette sikre i forhold til rengøring, en kvalitets rengøring der ikke striber pga. overdosering.

Under doseringsudstyret finder du også det komplette skumanlægssystem med diverse reservedele til. Et skumanlægssystem kan bruges på mange områder f.eks. i et køkken, kølerum, omklædningsrum og andre vådrum.
Skumanlægget monteres direkte på vandslangen, det er en nem måde at rengøre rummet på, det gør dit arbejde nemmer og mere effektivt. Husk efter brug at skylle systemet igennem så det er klar til brug.

Vi har flere forskellige doseringsflasker, en af dem er den populær McProper Plus doseringsflaske i enten blå eller rød, med brusedyse er en genial 500 ml. doseringsbeholder, der bidrager til løsning af mange rengøringsopgaver. Sprinkler i alle positioner, selv på hovedet…

Med Clean-Matic sparer du for alvor på vand og rengøringsmidler. 1,8 ltr. kraftig og stærk polyethylene beholder, der rummer 1,25 ltr. vand og rengøringsmiddel. Forsynet med sikkerhedsventil, ergonomisk effektiv håndpumpe.

Vores doseringspumper passer til vores privat label af kemi som svare til 1 L. og 5 L.

Doseringspumper

Doseringspumper er en type pumpe, der bruges til at dosere en nøjagtig mængde af et rengøringsmiddel. De kan være manuelle eller automatiske, og de bruges ofte i professionelle rengøringsmiljøer som restauranter, hoteller og hospitaler.

Med en doseringspumpe kan man sikre, at den nøjagtige mængde af rengøringsmiddel påføres, hvilket kan være vigtigt i forhold til hygiejne og sikkerhed.

Sprayer der bruges til rengøring.

De er nemme at bruge og kan påføre en jævn fordeling af rengøringsmidler på overflader. Sprayer kan bruges til mange forskellige opgaver, såsom rengøring af vinduer, desinfektion af overflader og rengøring af badeværelser.

Hvad skal du overveje i dit valg …

Når man vælger en doseringspumpe eller en sprayer, er det vigtigt at overveje, hvilken type rengøringsmiddel man skal bruge, og hvor meget der skal bruges. Der er forskellige størrelser og typer af doseringspumper og sprayer til rådighed på markedet, så det er vigtigt at finde den rigtige til ens behov.

En doseringspumpe eller en sprayer kan også være mere økonomisk end at bruge rengøringsmidler direkte fra flasken, da man kan dosere den nøjagtige mængde, der er nødvendig for opgaven, og undgå at spilde.

Er du lidt i tvivl kan du altid ringe til os på: +45 76 340 340

0
    0
    Din kurv